Els nostres compromisos

decàleg

Viatger

medi

territori

productors locals

tradicions

comunitat

Afegeix aquí el text de capçalera

Aquest decàleg és un compromís acceptat pels representants dels establiments d’allotjament, de restauració, de cellers, d’intermediació, de guiatge, d’organització d’activitats i de producció agroalimentària que formen part del grup Respira Montblanc.

1.- COMPROMÍS AMB EL VIATGER

El nostre objectiu és garantir moments de felicitat als visitants, fer que
la seva tria els proporcioni seguretat, una immersió cultural i d’aprenentatge, benestar físic i emocional, relaxació, pau i tranquil·litat.
Volem fer dels nostres clients uns amics, i que vulguin repetir i recomanar l’experiència viscuda amb nosaltres

2.- COMPROMÍS AMB EL MEDI

Ens agrada el paisatge que ens envolta i volem preservar-lo, el valorem i el donem a conèixer en base al respecte.

Recomanem passejades
tenint en compte que cal repectar l’entorn, prioritzant els desplaçaments a peu o en bicicleta, i no generant deixalles.
Donem exemple als nostres clients amb recomanacions de consum responsable d’energia i aigua, i de gestió de residus.

3.- cOMPROMÍS AMB EL TERRITORI

El territori que ens envolta és únic i ens agrada destacar la seva singularitat. Per això podem informar sobre indrets atractius, visites guiades, horaris i itineraris entre espais d’interès turístic en funció del perfil del nostre client.
Proposem la descoberta de Montblanc, la Conca de Barberà, les Muntanyes de Prades i la Ruta del Cister a partir dels seus museus, centres d’interpretació, oficines de turisme, monestirs i cellers.

4.- COMPROMÍS AMB ELS PRODUCTORS LOCALS

Prioritzem l’ús dels productes de proximitat. Sabem que són bons, molt bons.
La gastronomia és un dels principals trets diferencials del territori, per això expliquem d’on ens arriben olors, sabors i textures. Coneixem qui
els produeix i assessorem per visitar-los i descobrir l’origen de tot allò que animem a gaudir amb tots els sentits.

5.- cOMPROMÍS AMB LES TRADICIONS I ELS ESDEVENIMENTS

Vivim les festes i tradicions arrelades que donen personalitat cultural al
nostre territori i també ens impliquem amb els esdeveniments més innovadors. Ens comprometem amb el patrimoni immaterial que ens fa
únics.

6.- COMPROMÍS AMB LA COMUNITAT LOCAL

La nostra destinació turística no seria atractiva sense la seva gent.
Entenem l’activitat turística com una activitat que equilibra el territori, li dona valor i ha d’aportar un retorn positiu a la societat.
Volem que el creixement turístic sigui sostenible des del punt de vista econòmic, social i ambiental.

7.- COMPROMÍS AMB LES GARANTIES SANITÀRIES

Ens adaptem als requeriments de les autoritats sanitàries en relació a qualsevol alerta sanitària. Seguim les recomanacions i les donem a
conèixer als nostres clients.

8.- COMPROMÍS AMB EL SECTOR TURÍSTIC I AMB LA DESTINACIÓ TURÍSTICA

Proposem activitats i productes turístics que inclouen diversos serveis turístics que posen en relació el teixit d’empreses turístiques de naturalesa ben diversa: allotjament, restauració, intermediació, guiatge, organització d’activitats i producció agroalimentària.
Volem que el segell RESPIRA MONTBLANC enforteixi la relació entre els integrants de la destinació en base a la confiança mútua.
Per això prenem part en la projecció turística del territori i sabem que això implica una relació de confiança entre entre els integrants del sector privat i el sector públic que té la missió de gestionar la destinació turística.
Treballem conjuntament amb l’Oficina de Turisme de Montblanc, que pertany a l’estructura de l’Ajuntament de Montblanc, per tal donar valor a la destinació, i projectar una imatge de qualitat i prestigi.

9.- COMPROMÍS AMB LA COMUNICACIÓ CLARA I TRANSPARENT

Utilitzem els de webs i les xarxes socials com a canals de comunicació, la nostra informació és verídica i està actualitzada. Ens adrecem als nostres usuaris amb claredat i transparència perquè volem generar expectatives reals, que es puguin satisfer.
Ens impliquem amb la difusió dels atractius del nostre territori i fem servir les etiquetes #MontblancMedieval i #RespiraMontblanc

10.- COMPROMÍS AMB LA QUALITAT

Formar part del grup RESPIRA MONTBLANC és un compromís amb la qualitat turística de la destinació actual i del futur. És condició bàsica complir els compromisos d’aquest decàleg.
Acceptem una avaluació prèvia a l’entrada al grup i una avaluació periòdica a mode d’auditoria per part de l’Oficina de Turisme de Montblanc que tindrà en compte el nivell de compliment del compromisos recollits en aquest decàleg.

ELLS EN FORMEN PART

Amb el suport

Montblanc Medieval Respira Montblanc
Desplaça cap amunt
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad